Abarth logo
Gl fiat logo
logo-bertone
pininfarinaLogo
Fiat Spider/Coupe Klub DK er for alle interesserede i Fiat's sports modeller, som ikke længere i produktion, det vil sige alle efterkrigs Spider/Cabriolet, Coupe og Barchetta.

Klubben udsender løbende nyhedsbreve og et Årsskrift sidst på året.

Klubben er medlem af Motorhistorisk Samråd

Fiat Spider/Coupe Klub DK er stiftet den 11. juni 2000, hvor vedtægterne og klubbens oprindelige navn (Fiat Spider Klub DK) blev vedtaget. På generalforsamlingen i 2004 blev navnet ændret, da det ikke har været meningen at udelukke Coupe modellerne.
Alle med interesse i Fiat's Sport biler kan blive medlem. Medlemskab koster 200 kr. om året. Pr. 1. november 2018 er vi 100 medlemmer.
Indlæg, invitationer og lignende kan sendes til klubbens sekretær og formand: Bendt Schimmell, Stærkindevej 1, Vindinge, 4000 Roskilde.
Ønsker du at blive optaget i klubben, udfyld da venligst denne formular.
Har du nogle oplevelser vedrørende syn af bilen, reparationer eller andet, så send en mail til:m a i l snabela s p i d e r - c o u p e . d k