Regler for brug af Fiat Spider/Coupé Klub Danmarks debatforum:

Dette er et klubforum  for Fiat Spider/Coupé Klub Danmark, der er læseadgang for alle, men kun skriveadgang for medlemmer af klubben.

(Offentlig skriveadgang er deaktiveret p.g.a. for mange reklamer for "sjove piller" m.m.).
Er du gæst, og meget gerne vil have et eller andet relevant optaget i forummet, så skriv en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du må meget gerne lægge et billede på din profil samt skrive hvilken bil/biler du har.

 • Anvend søgefunktionen. I mange tilfælde findes svaret på det du vil spørge om, allerede i forummet og en enkelt søgning kan måske finde det til dig.
 • Hold dig til emnet i tråden, så den ikke køre helt af sporet, start hellere en ny tråd.
 • Administratorer og redaktører af dette forum vil prøve at fjerne eller rette i indlæg der kan være stødende, så hurtigt som muligt, dog vil det være umuligt at gennemlæse alle indlæg.
  Du vedkender dig også at administratorer, redaktører og webmastere tilhørende dette forum, har ret til at fjerne, rette eller lukke ethvert emne/indlæg når som helst de måtte ønske dette.
 • Som bruger giver du ret til at alle informationer, som du har indtastet gemmes i en database. Disse informationer vil ikke blive videregivet til 3. part uden din viden. Webmasterer, administratorer eller redaktører kan ikke blive holdt ansvarlige for eventuelle hackerangreb, der måtte føre til afsløring af disse data.
  Desuden accepterer du at være indforstået med, at alle indlæg i dette forum udtrykker holdninger og meninger af forfatterne af indlæggene, og ikke administratorer, redaktører eller webmasterer (bortset fra indlæg skrevet af disse) og derfor kan disse heller ikke holdes ansvarlige.Du forpligter dig også til ikke at skrive indlæg der indeholder skældsord, pornografiske, vulgære, bagtalende, hadefulde, truende, seksuelt-orienterede eller andre ord/vendinger som strider mod gældende lovgivning.
 • Forummet ligger på internettet, og selv her er dansk lovgivning gældende. Så tænk over hvad du skriver og linker til.
 • HUSK AT! Når et problem er løst, eller en vare er solgt, så husk at opdatere opdatere indlægget.
 • Vær opmærksom på, at det naturligvis er forbudt at uploade, udbyde salg af, poste eller på anden måde at forbryde sig imod copyrightbeskyttet materiale. Lav i stedet et link til hvor du har fundet materialet.

 • Medlemmer og gæster som ikke overholder ovenstående, vil blive blokeret fra forum (din ip adresse bliver logget).

Denne side bruger cookies, dog kun nødvendige for at siden fungerer og til statistik. Hvis du vælger at afvise cookies, virker nogle af sidens funktioner ikke. Dit valg skal fornyes efter 8 dage.