Om hjemmesiden

Denne officielle hjemmeside for Fiat Spider/Coupe Klub DK, består af en åben del, som kan ses af alle, samt en lukket del, som kun er for medlemmer.

Siden er "responsiv", d.v.s. at den automatisk tilpasser sig den enhed den bliver vist på (Computer, Tablet, eller Smartphone).
Vender man en mindre enhed på højkant, bliver menupunkterne i toppen til tre streger, men klik på dem, så bliver alle menuerne vist over hinanden.

Er man medlem af klubben, har man et login til siden og dermed skriveadgang på forummet.
Se reglerne for forummet her: Forum regler

Når man er logget ind, er der også et faneblad "For medlemmer", hvorunder der er adgang til medlemskartoteket, referater, relevante artikler og test fra forskellige blade, årsskriftet (også ældre udgaver, heriblandt det tidligere klubblad, der nu er afløst af årsskriftet), rabataftale o. a.
Der er også adgang til et "Teknisk bibliotek & litteratur", med alle mulige oplysninger om vores biler. Dette bibliotek vil løbende blive udbygget.

Medlemslogin

Spider key bg1 250