Generated with MOOJ Proforms Version 1.5
Bliv medlem af klubben

Det koster p.t. kun 200 kr om året at være medlem af Fiat Spider/Coupe Klub DK.
Du får:
Et årsskrift sidst på året, samt løbende nyhedsbreve på email.
Adgang til medlemsområdet på hjemmesiden, med udvidet forumadgang (skrivemulighed, teknisk bibliotek m.m.), medlemsliste, tidligere klubblade, artikler om, og testkørsler af, Fiat's sportsmodeller.
Invitationer til at deltage i forskellige klubarrangementer.
Indflydelse på vilkårene for veteranbilhobbyen i Danmark, gennem klubbens medlemsskab af Motorhistorisk Samråd.

Ønsker du at blive medlem, bedes du udfylde nedenstående formular.
Ved udfyldelse af formularen, bliver du bedt om at acceptere klubbens håndtering af personlige oplysninger, du kan læse om det HER
(Har du ingen emailadresse, bedes du kontakte kassereren på
75 85 30 98)

*Krævet information.
Fornavn? * Skriv dit fornavn
Efternavn? Skriv dit efternavn
Adresse? * Skriv din adresse
Email adresse? * Skriv din emailadresse - det er krævet, for at at blive oprettet som bruger på hjemmesiden, samt modtage nyhedsbreve!
Telefonnummer? * Skriv dit telefonnummer (numre)
Skriv eventuelt en besked til klubben Her kan du skrive en besked til klubben
Info om din bil - Type og årgang * Angiv model og årgang. Har du ingen bil i øjeblikket, skriver du blot “Ingen bil“
Info om din bil - registreringsnummer og motorstørrelse/type Angiv registreringsnummer og motortype
Info om din bil - stelnummer Angiv stelnummeret på din bil
Info om din bil - Farve(r) Angiv farven på karosseri og evt. kalesche og interiør
Info om din bil - evt. flere informationer Angiv evt. hvor lang tid du har haft den, hvor den kommer fra etc.
Ja tak, jeg vil gerne meldes ind i Fiat Spider / Coupe Klub DK * Marker om du vil meldes ind i klubben
Jeg accepterer klubbens persondatapolitik * Du bedes acceptere klubbens persondatapolitik, se mere under menupunktet Klubben / Persondatapolitik