Generated with MOOJ Proforms Version 1.5
Bliv medlem af klubben

Det koster i 2020 300 kr om året at være medlem af Fiat Spider/Coupe Klub DK.
Du får:
Et årsskrift sidst på året, samt løbende nyhedsbreve på email.
Adgang til medlemsområdet på hjemmesiden, med skriveadgang til forummet, medlemsliste, tidligere klubblade og årsskrifter, artikler om, og testkørsler af, Fiat's sportsmodeller. Desuden er der adgang til et "Teknisk bibliotek" med mange oplysninger om de modeller klubben dækker.
Invitationer til at deltage i forskellige klubarrangementer.
Indflydelse på vilkårene for veteranbilhobbyen i Danmark, gennem klubbens medlemsskab af Motorhistorisk Samråd.

Ønsker du at blive medlem, bedes du udfylde nedenstående formular.
Ved udfyldelse af formularen, bliver du bedt om at acceptere klubbens håndtering af personlige oplysninger, du kan læse om det HER
(Har du ingen emailadresse, bedes du kontakte kassereren på  61 62 27 49

*Krævet information.

Informationer om dig.

Fornavn * Skriv dit fornavn
Efternavn * Skriv dit efternavn
Adresse * Skriv dit vejnavn og nummer
Postnummer * Skriv dit postnummer
By * Skriv dit bynavn
Telefonnummer * Skriv dit telefonnummer (numre)
Email adresse * Skriv din emailadresse.

Herunder bedes du angive nogle informationer om din bil. Har du mere end en, kan du skrive lidt om den/dem i feltet "Besked til klubben".

Har du endnu ingen, eller midlertidigt ingen bil, er det helt ok, du kan godt være medlem alligevel Smile Men du bedes skrive eks. "ingen bil" i feltet "Model og årgang", da det er et obligatorisk felt.

Model og årgang * Angiv model og årgang.
Registreringsnummer Angiv registreringsnummer
Motor type / volumen Angiv motortype / volumen - eks: 1608ccm US udgave
Stelnummer Angiv stelnummeret på din bil
Farve(r) Angiv farven på karosseri og evt. kalesche og interiør
Evt. flere informationer om din bil Angiv evt. hvor lang tid du har haft den, hvor den kommer fra etc.
Skriv eventuelt en besked til klubben Her kan du skrive en besked til klubben, har du eksempelvis mere end en Spider eller Coupe, kan du skrive lidt om den her.
Ja tak, jeg vil gerne meldes ind i Fiat Spider / Coupe Klub DK * Marker omm du vil meldes ind i klubben
Jeg accepterer klubbens persondatapolitik * Du bedes acceptere klubbens persondatapolitik, se mere under menupunktet Klubben / Persondatapolitik