FIAT Spider/Coupé Klub Danmark

Årstræf 2019 vel overstået

I weekenden 6/7 juli afholdt klubben sit årlige klubtræf.

Desværre var vejrguderne ikke helt med os i år, det var fint fredag og mandag, men køligt, blæsende og til tider vådt i weekenden.
Alle tog det dog med godt humør, og det gav lidt træning i at få kalechen op og ned, op og ned, og op og ned igen - heldigvis er det nemt på en Fiat!
Der var deltagelse af 25 biler, en 1500 Spider. en 850 Spider, 2 Barchetta, en Fiat Coupe, en 124 Coupe og nitten 124 Spider.
Årsræf 2019 1 Custom
Det foregik i området omkring Viborg, med overnatning på Golf Hotellet.
Lørdag morgenmad og GF nord for Viborg, køretur over Hjarbæk, langs fjorden og vestpå til Mønsted Kalkgruber, hvor den medbragte frokost blev indtaget, derefter med minetoget til besøg i gruberne.
I Dollerup Bakker blev udsigten nydt under ispausen.

Årstræf 2019 02

Søndag startede med sejltur på Viborgsøerne, køretur forbi Apples datacenterbyggeri ved Foulum, syd om Viborg til frokost i Kongenshus Mindepark. Weekenden sluttede med besøg ved veterantræffet "Sommersøndag på Grønhøj Kro".
Der er billeder i GALLERIET.
En mere udførlig beretning er udsendt til medlemmer via nyhedsbrev.

Denne side bruger cookies, dog kun nødvendige for at siden fungerer og til statistik. Hvis du vælger at afvise cookies, virker nogle af sidens funktioner ikke. Dit valg skal fornyes efter 8 dage.