07 det italienske flags farver den grønne dog lidt for mørk 
Igen i år var vejrguderne klubbens årstræf venligt stemt, fantastisk vejr begge dage (dog trak det lidt op ved træffets slutning søndag eftermiddag, og vist ikke alle deltagere nåede helt hjem i tørvejr).
  Flere var allerede ankommet til Pejsegården i Brædstrup fredag, og lørdag formiddag ankom resten - i alt 32 forskellige FIAT Sport køretøjer deltog helt, eller delvist i træffet.
  Efter morgenmad var der køreture i "Søhøjlandet" der er mange små, smukke og bakkede veje, første stop var ved Den Genfundne Bro, derefter til Vrads Station, hvor det var muligt at tage en tur med Veteranjernbanen.
Retur til hotellet og aftenens middag.
  Søndag var der, efter morgenmaden, den obligatoriske generalforsamling i klubben (ingen ændring til bestyrelsens sammensætning).
 
Beretning, referat og regnskab udsendt i nyhedsbrev til medlemmer.
  Derefter fik vi udforsket mere af det smukke landskab i området, inden vi endte ved Himmelbjerget, hvor frokosten blev indtaget, derefter en gåtur til toppen med tårnet.
Stor tak til arrangørerne Tommy og Michael (og vejrguderne) for et veltilrettelagt træf!

Se de offentlige billeder fra Årstræffet HER (Medlemmer af klubben har adgang til et udvidet galleri)

Denne side bruger cookies, dog kun nødvendige for at siden fungerer og til statistik. Hvis du vælger at afvise cookies, virker nogle af sidens funktioner ikke. Dit valg skal fornyes efter 8 dage.