13 Årets rally skilt

Atter en gang var vejrguderne med klubbens Årstræf, andre steder i landet kom der skybrud, men på Nordøstfyn, hvor dette års træf var henlagt, kom der ikke en dråbe! Landmænd og haveejere tørstede efter vand, men da størstedelen af de deltagende biler havde mulighed for at slå kalechen ned, var det perfekt! Den kom kun op om natten.

En del var allerede kommet til Hotel Nyborg Strand fredag, om aftenen blev der hygget med spisning i Brasseriet.
  Lørdag ankom de resterende og parkerede på det afmærkede område – i alt deltog 29 forskellige FIAT Sport køretøjer helt, eller delvist i træffet. Herefter var der morgenmad og den obligatoriske generalforsamling i klubben (der var en enkelt ændring til bestyrelsens sammensætning, en ny suppleant blev valgt). Beretning, referat og regnskab udsendt i nyhedsbrev til medlemmer.
 

Efter briefing om køreturene, blev der tid til montering af rallyskiltene og ”dækspark”, inden vi begav os ud på dagens rute, der førte os rundt i det smukke nordøstfynske landskab, med et enkelt stop ved stranden i Kølstrup, inden frokosten på Munkebo Bakke, med flot udsigt over Kerteminde Fjord. Herefter stop i Kerteminde by og retur til hotellet og aftenens middag.

Søndag formiddag var der tid til mere ”dækspark” og snak, inden vi begav os ud på søndagens rute ad, hovedsagelig, smalle, smukke veje, til Sanderumgaard og deres ”Romantiske have”, hvor frokosten blev indtaget.

Omkring kl. 14 var det tid til at tage afsked for denne gang.
Stor tak til arrangørerne, Henning og Peter, samt vejrguderne, for et veltilrettelagt Årstræf.

Se de offentlige billeder fra årstræffet HER (medlemmer af klubben har adgang til et udvidet galleri)

Denne side bruger cookies, dog kun nødvendige for at siden fungerer og til statistik. Hvis du vælger at afvise cookies, virker nogle af sidens funktioner ikke. Dit valg skal fornyes efter 8 dage.